Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Şedinţa Colegiului Director al PDL a fost întreruptă după ce atât varianta organizării unui congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri a partidului, cât şi varianta cu alegerea unui BPN interimar cu Emil Boc preşedinte în continuare au căzut la vot, au declarat surse din PDL, scrie Mediafax.

Surse din partid susţin că în şedinţa Colegiului Director al PDL au fost supuse la vot două variante. Una dintre acestea viza depunerea mandatului întregii conduceri a partidului, în frunte cu preşedintele Emil Boc, şi organizarea unui congres extraordinar. Cealaltă presupunea menţinerea lui Emil Boc în funcţia de preşedinte al partidului şi alegerea unui Birou Permanent Naţional interimar, la o şedinţă a Consiliului Naţional de Coordonare.

Ambele variante au căzut însă la vot.

Citit 885 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

  • postat de Ciumpi Sâmbătă, 16 Iunie 2012 00:36 Link la comentariu
    0
    0

    Plang cu lacrimi ...de crocodil ! Pana in toamna o sa fiti zero barat ! Nu sunteti decat o armata (mercenari) de profitori , nu partid . Religia voastra a fost banul si puterea fara limite ! Nimeni nu o sa va uite numele in judet si municipiu ! Aviz si pentru alte partide si politicieni , despre cum nu trebuie bruscat poporul votant !

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.