Contractul pentru privatizarea Oltchim nu a fost semnat!

Contractul pentru privatizarea Oltchim nu a fost semnat!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Contractul dintre OPSPI şi Dan Diaconescu privind privatizarea Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT) nu a fost semnat, Diaconescu acuzând că din acord lipsesc clauze, prevederi şi anexe şi că documentul avansat de OPSPI este diferit faţă de forma contractului anunţată o dată cu caietul de sarcini.

"Nu am putut semna acest contract, întrucât lipsesc clauze, prevederi şi anexe, iar tot contractul este diferit faţă de cel pe care l-am agreat când am participat la privatizarea Oltchim", a declarat Dan Diaconescu, la ieşirea din Ministerul Economiei, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii OPSPI în vederea încheierii contactului de privatizare a Oltchim.

Potrivit Mediafax, Diaconescu a adăugat că avocaţii săi au rămas în sediul Ministerului Economiei pentru lămurirea situaţiei şi că, după ce acest contract va fi încheiat, el va vinde acţiunile pe care le-a cumpărat de la stat către cetăţeni la preţul de pe bursă.

Diaconescu a câştigat licitaţia pentru preluarea a 54,8 la sută din acţiunile Oltchim, după ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat.

Citit 770 ori Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2012 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.