Blaga: Victor Ponta să se deplaseze din studiourile TV la combinatul Oltchim

Blaga: Victor Ponta să se deplaseze din studiourile TV la combinatul Oltchim
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că ARD îi cere premierului Victor Ponta "să se deplaseze din studiourile de televiziune la Combinatul Oltchim" şi să-l demită "pe aşa-zisul ministru al Economiei, Daniel Chiţoiu". Blaga a spus, într-o conferinţă de presă, că Guvernul Ponta "şi-a dovedit incompetenţa la Oltchim" şi că premierul "a minţit" atunci când a spus că are soluţie pentru acest combinat. El a apreciat că ceea ce a făcut Victor Ponta la Oltchim se pregăteşte să facă la Hidrolectrica, la CFR Marfă şi la Tarom.

"Îi cerem domnului prim-ministru Ponta să se deplaseze din studiourile de televiziune la combinatul Oltchim, îl aşteaptă salariaţii şi să-l demită pe aşa-zisul ministru al Economiei, Daniel Chiţoiu, pentru că nu e de fapt", a mai spus Vasile Blaga.

Aproximativ 400 de salariaţi de la Oltchim au reluat protestele, marţi, în faţa pavilionului administrativ, cerând să le fie plătite salariile restante pentru lunile septembrie şi octombrie şi ca premierul Victor Ponta să vină să le explice de ce Guvernul nu şi-a onorat promisiunile. Tot marţi liderul de sindicat al Oltchim, Mihai Diculoiu, a fost împins de câţiva salariaţi, oamenii reproşându-i că nu îi mai reprezintă şi că a contribuit la situaţia economico-financiară actuală a unităţii.

 

Citit 621 ori Ultima modificare Marți, 13 Noiembrie 2012 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.