Crin Antonescu a DEMISIONAT de la şefia PNL

Crin Antonescu a DEMISIONAT de la şefia PNL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele PNL Crin Antonescu, și-a prezentat demisia din fruntea partidului în cadrul ședinței Biroului Politic Național, precizând că decizia sa este irevocabilă, unilaterală şi motivată de rezultatele slabe obţinute la alegerile din 25 mai, după ce mai mulți lideri i-au sugerat să renunțe la acest demers. 

Antonescu a făcut anunțul demisiei în cadrul ședinței BPN, după ce a fost aprobată propunerea sa ca europarlamentarii liberali să se afilieze PPE.

 

O serie de lideri din BPN i-au sugerat să renunțe la această decizie, însă Antonescu a precizat că decizia sa este irevocabilă și unilaterală. De asemenea, BPN a convocat Delegația Permanentă a PNL care va stabili data congresului extraordinar.

Citit 917 ori Ultima modificare Luni, 26 Mai 2014 16:35

2 comentarii

 • postat de PNL
  Luni, 26 Mai 2014 18:06
  92.80.171.***
  După atâta timp de dezastru PNL și-a dat și el seama că el e cauza. A fost cel mai prost președinte PNL din istoria partidului, ajuns la conducere printr-o conjunctură politică.
  Incapabil, bețiv, ușor de manipulat, laș.
  La ora actuală cel mai îndreptățit să conducă PNL e Tăriceanu, deși nici el nu e demn de un așa partid.
  5
  4
  Raportează
 • postat de Vicentiu
  Luni, 26 Mai 2014 17:49
  5.13.221.***
  Sa tinut de cuvant spre deosebire de altii ca el care au ramas cu palavrele. (nu dau nume dar i-as scuipa si pe el si pe multi altii ca el.. fie ei la putere fie in opozitie)
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.