”În România, s-au furat miliarde de euro”

”În România, s-au furat miliarde de euro”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a susţinut în cadrul unei emisiuni televizate că a identificat motivele pentru care autostrăzile din România încă nu sunt gata, deşi au trecut 27 de ani de la Revoluţie. "În toţi anii ăştia, s-a furat peste tot. Nu am reuşit să facem o autostradă de la un capăt al ţării la altul, din mai multe motive. Dar, în primul rând, pentru că s-au furat foarte mulţi bani. Totodată, Liviu Dragnea a afirmat că alte motive au fost incompetenţa, frica şi lipsa de rânduială în ceea ce înseamnă organizarea bugetului. „În România s-au risipit banii, s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hoţie, prostie, lipsă de strategie şi coerenţă, şi dorinţa de a guverna pentru mâine”, a mai spus liderul PSD.

Citit 1927 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iulie 2017 19:50

4 comentarii

 • postat de man
  Joi, 27 Iulie 2017 22:10
  Priviti la asta ! Culmea tupeului si culmea penibilului ! E pantru mumificatii la creier ? E circ ? Ce e asta ? Stiti bancul cu cel care-si face nevoile la usa ta si suna la usa sa-ti ceara hartie igienica ? Se numeste "culmea tupeului !"
  0
  2
  Raportează
 • postat de Vlad Tepes
  Joi, 27 Iulie 2017 00:00
  Politicienii mana in mana cu securistii si alte specii au jefuit tara asta dupa 1989. Nu doar ca au jefuit si furat dar au distrus si scolile, invatamantul, institutele de cercetare , au inchis orice firma cu capital romanesc, au devalizat bancile, au indobitocit populatia cu tot felul de programe la televizor care au smintit oamenii, au distrus flota, industia , au taiat padurile , importa mult si exporta putin, au distrus drumurile, litoralul, prapad au facut....cine sunt acesti oameni?! Nu stiti inca?! Pai sunt aia pe care ii votati de 27 ani si care se rotesc intre ei 4 ani furam noi si 4 ani voi pe principiul cine e la putere ia 70% - opozitia 30 %. Problema e ca ei sunt nu dor hoti dar si lacomi. Vor 10 vile nu una...vor 4 masini nu una, vor sute de mii de hectare nu 2-3, vor milioane de euro nu cateva sute sau mii. Cu atat mai mult cu atat mai bine ! Asta au facut cu tara asta jefuitorii si tradatorii de neam si tara. Avem justitie?! Ghicitoare intrebatoare! Hai cu educatia si cultura ! Treziti-va !!!!!
  0
  3
  Raportează
 • postat de george
  Duminică, 23 Iulie 2017 23:22
  Cand constiinta colectiva se va mai ridica, atunci vom scapa de voi. Pana atunci, ne meritam reprezentantii.
  Uimitoare descoperire a facut PSD; cu ajutorul cui ati castigat majoritatea alegerilor, ca ati guvernat peste 20 de ani - galeti, faina si ulei, Antene, RTV, firme de casa, sefi de institutii si primari corupti si santajabili peste tot - nu cumva chiar cu ajutorul hotilor?
  Uitati-va ce tupeu are asta!
  0
  9
  Raportează
 • postat de gorenje
  Duminică, 23 Iulie 2017 23:02
  Au furat miliarde cei care au vile, domenii de vanatoare, concedii prin Brazilia si incearca prin orice mijloc sa scape de Justitie.
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.