Reguli privind accesul pe plaje

Reguli privind accesul pe plaje

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Miniștrii Sănătății, Economiei și Mediului au semnat un ordin comun care stabilește noile reguli pentru plaje, între care menținerea distanței de cel puțin doi metri între persoane, restricționarea accesului dacă este aglomerație, vânzarea de produse ambalate.
Operatorii economici sau administratorii plajelor trebuie să asigure măsuri de igienizare, de instruire a personalului în contextul specific pandemiei, de monitorizare permanentă a stării de sănătate a lucrătorilor. În plus, vor trebui asigurate anumite condiții pentru accesul pe plajă, precum restricționarea accesului la plajă dacă limitele de capacitate stabilite sunt depășite și distanța fizică nu poate fi menținută, asigurarea accesului prin puncte de intrare clar semnalizate, stabilirea de culoare unidirecționale, separate, de intrare și de ieșire, sau limitarea numărului de angajați care interacționează cu turiștii. Totodată, echipamentul de plajă (scaune, șezlonguri, umbrele) trebuie folosit individual fără ca aceste echipamente să fie partajate între persoane care nu sunt membri de familie. Înainte și după fiecare utilizare, echipamentele de plajă vor fi curățate și dezinfectate cu produse biocide avizate.

Citit 1894 ori Ultima modificare Joi, 03 Iunie 2021 11:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro