City break la Istanbul, cu 175 de euro

City break la Istanbul, cu 175 de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Istanbul la jumătate de preţ. Sună bine, nu? Aşa am zis şi noi atunci când am văzut oferta afişată de www.cautareduceri.ro pentru un city break de trei zile în oraşul întins pe două continente. Pachetul turistic costă 125 de euro, după ce i-a fost aplicată o reducere de 50 la sută, şi include biletul de avion, bagaj de cală, cazare la un hotel de patru stele din centrul istoric al oraşului şi mic dejun. La cei 125 de euro se adaugă taxa de aeroport, în valoare de 50 de euro.

Pachetul poate fi cumpărat doar până duminică, la miezul nopţii, direct de pe www.cautareduceri.ro sau sunând la agenţia vânzătoare, ale cărei date de contact sunt prezentate pe portalul de reduceri.

Dacă veţi cumpăra pachetul turistic, veţi putea efectua vizita de trei zile la Istanbul între 15 ianuarie şi 1 mai 2012. Hotelul la care veţi fi cazaţi, Seres, se află în apropierea celor mai cunoscute simboluri ale oraşului: Palatul Topkapi, Catedrala Sfânta Sofia şi Moscheea Albastră.

Patrimoniul artistic al Istanbulului este, însă, extrem de vast. Sunt zeci de biserici, moschei, muzee, palate şi turnuri încărcate de istorie pe care le veţi putea vizita, între care Catedrala Sfânta Irina, Moscheea lui Soliman Magnificul, Muzeul de Arheologie şi Turnul Galata. Este obligatoriu să ajungeţi şi în  Marele Bazar, dar şi la Hipodrom. Pentru cină, toate gridurile turistice vă trimit în districtul Sultanahmet, unde restaurantele sunt amenajate în clădiri otomane şi bizantine restaurate. Păsările de noapte se vor simţi în largul lor în districtele Taksim-Harbiye şi Kumkapi. În Taksim-Harbiye găsiţi orice, de la dansuri orientale, jazz şi cabaret până la discoteci şi cluburi, în timp ce în Kumkapi aveţi de ales între o sumedenie de taverne şi baruri.

Citit 1902 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.