Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Royal Caribbean International estimează că va vinde în România cel puţin 600 de locuri pentru croaziere în Mediterana efectuate cu cel mai mare vas de acest tip din lume, preţul mediu pentru o astfel de călătorie fiind de 1.700 de euro pentru două persoane.

Vasul Oasis of the Seas va naviga în Europa în toamna anului 2014, iar rezervările se pot face începând cu data de 11 aprilie.

"Chiar dacă nava are 5.400 cabine, fiind pentru prima oară în Mediterana va fi extrem de solicitată. Un pachet mediu de 7 zile, pentru două persoane, este de circa 1.700 de euro. Cel mai scump pachet - o cabină owner suite pentru trei persoane - costă 15.000 de euro. Estimăm ca în acest an vor fi vândute minimum 300 cabine duble pentru croazierele din Mediterană", a declarat într-un comunicat Nicolae Demetriade, preşedintele World Travel, care reprezintă în România Royal Caribbean International.

Vasul va naviga în Oceanul Atlantic şi pe Mediterana de Vest, iar pasagerii vor beneficia de o serie de facilităţi introduse în exclusivitate pe vas. Printre acestea o tiroliană de 25 metri care traversează vasul, un carusel lucrat manual, musical-uri gen Broadway, prima cafenea Starbucks pe mare şi un parc cu peste 12.000 de specii de arbori şi plante naturale.

Lansat în 2009, vasul Oasis of the Seas are 16 punţi şi o greutate de 225.282 tone.

Royal Caribbean International este o companie globală, având o flotă de 22 vase. Compania oferă croaziere în Caraibe, Alaska, Canada, Europa, Australia, Noua Zeelandă, Asia şi America de Sud.

Demetriade estimează că pe navele de croazieră în acest an vor călători peste 17.000 pasageri români, în creştere faţă de anii anteriori.

Citit 1485 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2013 12:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.