O nouă campanie marca „Viaţa liberă”/ Oportunităţi de TURISM şi DISTRACŢIE în vara 2014

O nouă campanie marca „Viaţa liberă”/ Oportunităţi de TURISM şi DISTRACŢIE în vara 2014
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe parcursul lunilor iunie, iulie şi august, cotidianul „Viaţa liberă” îşi propune un demers editorial îndrăzneţ, care să aducă faţă în faţă nevoile de relaxare ale gălăţenilor şi oportunităţile existente în piaţă.

Vreme de zece săptămâni, sub genericul „Eu vara nu dorm”, vom prezenta cititorilor cele mai importante soluţii de petrecere a timpului liber, organizate pe trei mari capitole.

„Vacanţă acasă”. În fiecare zi de joi vom avea în ziar câte o analiză amplă (uneori întinsă pe o întreagă pagină de ziar) cu posibilităţile de relaxare existente în zonă, pe o distanţă de cel mult 30 de kilometri de Galaţi. Vom prezenta „hărţi” complete ale locurilor de plajă, de grătar, de pescuit, de relaxare, de cazare sau de practicare a unor sporturi, dar şi articole comparative privind preţurile a diferite feluri de mâncare aflate în oferta restaurantelor şi teraselor din oraş.

„Vacanţă la munte”. În fiecare zi de vineri vom pune la dispoziţia cititorilor un articol complex (câteodată extins pe o pagină de ziar) despre ofertele de cazare din câte o regiune a ţării: Nordul Moldovei, Maramureş, Valea Prahovei, Vrancea s.a.m.d. Vom încerca să identificăm oportunităţi pentru toate buzunarele, însă nu ne vom limita doar la comparaţii de preţuri, ci vom aduce în prim plan un mini-ghid turistic al fiecărei zone, cu informaţii despre obiectivele ce pot fi vizitate, despre starea drumurilor şi a altor utilităţi publice.           

„Vacanţă la mare”. Iubitorii mării vor avea la dispoziţie, în fiecare sâmbătă, câte un ghid turistic pentru câte o staţiune de pe Litoral, dar şi despre Deltă. Informaţiile vor fi structurate ţinând cont de preţ, facilităţi, acces şi, nu în ultimul rând, de obiectivele turistice care nu trebuie ratate în zonă.

Evident, aşteptăm cu interes sugestii legate de derularea acestei campanii, care ne propunem să fie un demers interactiv, menit să satisfacă nevoia de informaţie a cititorilor noştri.

VOTEAZĂ ACUM: SONDAJ/ Unde mergeţi în concediu vara aceasta?

Citit 2462 ori Ultima modificare Marți, 26 Mai 2015 14:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.