Cele mai NEPRIMITOARE oraşe din lume

Cele mai NEPRIMITOARE oraşe din lume
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Publicaţia Travel and Leisure a conceput un top al celor mai neospitaliere oraşe din lume. La studiu au fost analizate impresiile cititorilor care au vizitat 266 de oraşe din întreaga lume şi le-au evaluat din punctul de vedere al ospitalităţii.

Moscova ocupă primul loc. Deşi are multe obiective turistice şi o viaţă culturală activă, oraşul nu este considerat agreabil din cauza traficului infernal şi a bucătăriei locale, care nu impresionează prin nimic deosebit. Cea mai sigură variantă pentru călătorii care ajung aici este să angajeze un ghid local pentru a explora în siguranţă oraşul.

Pe al doilea loc este Atlantic City din New Jersey, un oraş cunoscut pentru cazinourile sale. Oamenii sunt însă nepoliticoşi şi mereu grăbiţi, se plâng turiştii care au ajuns aici.

Pe locul al treilea este un alt oraş din Rusia, Sankt Petersburg. Obiectivele turistice de aici sunt impresionante, dar locuitorii nu sunt de loc primitori, spun vizitatorii.

Locul patru este ocupat de Marsilia, al doilea oraş ca mărime din Franţa. Este un oraş pe care ori îl iubeşti, ori îl urăşti, iar mulţi turişti se plâng că este o localitate foarte neîngrijită.

Pe locul cinci este Los Angeles, un oraş cu oamenii foarte încrezuţi, deloc amabili şi care caută să-i înşele pe turişti cu orice ocazie, spun cei care l-au vizitat.

Locul şase revine altui oraş american, New York, extrem de aglomerat şi plin de oameni grăbiţi, care nu au chef să-i ajute pe cei care au nevoie. Merită însă vizitat datorită obiectivelor turistice deosebite, printre care Central Park.

Philadelphia, alt oraş din SUA, ocupă locul şapte. Este un oraş aglomerat, care nu ar trebui vizitat în zilele în care au loc competiţii sportive, pentru că fanii echipelor locale pot fi foarte nepoliticoşi cu cei care susţin alţi sportivi.

Baltimore este clasat pe locul opt. Este un oraş apreciat pentru spectacolele de teatru şi pentru bucătăria locală, dar protestele din ultima perioadă au afectat serios turismul şi imaginea acestei localităţi. (Sursa foto: allworldtowns.com)

AFLĂ care sunt CELE MAI POLUATE ORAŞE din lume. Şi ce localităţi are România în top

Citit 2671 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.