RESTAURANTUL pentru care există o listă de așteptare de peste 23.000 de persoane

RESTAURANTUL pentru care există o listă de așteptare de peste 23.000 de persoane
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În Londra se va deschide, pentru prima dată, un restaurant în care clienţii pot servi prânzul fără haine. The Bunyadi va funcţiona în capitala Marii Britanii timp de trei luni, pe durata verii.

"Intră într-o lume secretă, departe de telefoane, electricitate şi chiar haine şi experimentează atmosfera începuturilor, când totul era liber şi lipsit de grijile vieţii moderne", este invitaţia pe care restaurantul o face pe site-ul oficial.

The Bunyadi - numit după termenul hindus care înseamnă “natural” - va avea două zone. Una dintre ele va fi destinată clienţilor obişnuiţi, iar cealaltă celor ce doresc să renunţe la haine, având la dispoziţie un spaţiu special pentru a-şi pregăti “ţinuta” înainte să se aşeze la masă.

Restaurantul va servi mâncare, însă nu se ştie încă ce va conţine meniul. Creatorii restaurantului nu se află la primul proiect neconvenţional. Aceştia au mai făcut, în trecut, un cocktail bar tematic inspirat din serialul Breaking Bad.

“Ideea este de a experimenta adevărată libertate. Am lucrat din greu pentru a putea construi un spaţiu în care clienţii să poată fi complet dezbrăcaţi. Am folosit bambus natural şi o iluminare discretă, cu lumânări”, explică Seb Lyall, fondatorul proiectului.

În acest moment, pe lista de aşteptare se află peste 23.770 de viitori clienţi, potrivit foodstory.ro.

Citit 2275 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 11:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.