Montaña Magica Lodge | Hotel de lux în mijlocul pădurii

Montaña Magica Lodge | Hotel de lux în mijlocul pădurii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În Chile se află un hotel cu aspect de castel fermecat. Când dai cu ochii prima dată de construcţie, ţi se pare că ai nimerit într-o lume de basm.

Montaña Magica Lodge este un hotel care aduce, simultan, cu o ciupercă ţuguiată, care a răsărit peste noapte din ţărâna fertilă a unei păduri luxuriante, dar şi cu un mic vulcan sau cu o stâncă semeaţă, pe ai cărei pereţi curge apa de cleştar a unei cascade.

Dacă mai spunem că în interior, dincolo de ferestrele de căsuţă din poveşti, se află apartamente extrem de confortabile, oricine îşi va da seama că hoteluri precum Montaña Magica Lodge nu sunt prea multe. Curiosul vulcan din vârful construcţiei „erupe” în fiecare zi. Numai că, spre deosebire de adevăraţii vulcani, acesta nu eliberează decât şuvoaie de apă proaspătă.

Ansamblul situat în partea de sud a munţilor Anzi crează o desăvârşită imagine de integrare în natură. Construcţia se află în mijlocul rezervaţiei Huilo-Huilo, din Patagonia. În pădurea din vecinătate, vizitatorii pasionaţi de drumeţii pot zări o creatură de o rară frumuseţe şi ginăşie. Este vorba despre micuţa căprioară Pudu, cu puţin mai înaltă de 30 de centimetri. Este căprioara cea mai mică de pe planetă, mai mică decât un ieduţ abia venit pe lume!

Interiorul hotelului de cinci etaje are un design rustic, în care sunt folosite cu generozitate materialele naturale. Predomină lemnul şi piatra. Ca să răzbeşti la luxosul hotel aflat în miezul pădurii trebuie să te deplasezi pe jos, iar ca să ajungi la recepţie trebuie să parcurgi o punte cu aspect tradiţional. Turiştii au la dispoziţie o mulţime de mijloace de delectare. Pe lângă drumeţiile în care pot fi admirate minunăţiile pădurii şi vulcanul Mocho-Choshuenco, în zonă mai pot fi practicate golful, ciclismul, călăria şi plimbările la bordul unor mici ambarcaţiuni.

Sursa: cunoastelumea.ro

Citit 3124 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 11:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.