Domn’ profesor, şi la cursuri tot aşa plicticos?

Domn’ profesor, şi la cursuri tot aşa plicticos?
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

*Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a dat joi seara o declaraţie de presă (sau, cel puţin, aşa crede el) în privinţa deciziei de a o revoca din funcţie pe Laura Codruţa Kovesi. Până aici, nimic anormal. E dreptul lui, ca ministru, să ia această decizie. Oricum se ajunge până la preşedinte cu demiterea, aşa că ăsta e doar primul pas.
*Numai că declaraţia domnului ministru a durat 80 de minute, cam cât un curs la facultate, iar jurnaliştii au început a căsca vădit şi a se enerva pe Tudorel Toader. Şi, ca un profesor adevărat, acesta a concluzionat apoteotic. „Voi face o conferinţă de presă la care voi explica decizia mea!”. Dar astea 80 de minute pentru ce au fost, domn’ profesor? Le-aţi dat bibliografia şi atât? Păi nu era mai simplu să trimiteţi un mail? Stăteau şi oamenii acasă, cu familiile. Şi aşa e vremea urâtă, i-aţi mai pus şi pe drumuri.

Citit 1601 ori Ultima modificare Vineri, 23 Februarie 2018 20:34

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

 • postat de Ermil
  Marți, 27 Februarie 2018 21:20
  68.184.16.***
  Sluga clasei mafiote....asta-i modelul perfect.
  1
  3
  Raportează
 • postat de MIHAIL
  Sâmbătă, 24 Februarie 2018 23:06
  92.74.116.***
  DE REGULA, OAMENII DESTEPTI SUNT OAMENI CU MULT UMOR,NU AI CAND SA TE PLICTISESTI IN COMPANIA LOR;PLICTICOS LA CULME ACEST DOMN TUDOREL,CEL PUTINCUM NE=A APARUT LA TV PANA ACUM...DACA SI LA CURSURI AR FI ASA,VAI DE STUDENTII NEVOITI SA-L SUPORTE!!!
  2
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.