Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Luni seara, taximetriştii din Bucureşti au decis să blocheze traficul şi aşa blocat din centrul Capitalei pentru a protesta împotriva UBER, adică împotriva a ceea ce ei consideră "concurenţă neloială". Pe motiv că şoferii de Uber sunt "şoferi de duminică, care blochează străduţele din Bucureşti pentru că nu ştiu să conducă". Nicidecum pe motiv că UBER nu cere 50 de lei pe o cursă care valorează 15 lei. Păi, asta zic şi eu concurenţă neloială.

* Mai rău este că un presupus şofer de UBER (despre care nu exista nicio dovadă că ar fi şofer de UBER) a picat fix în mijlocul manifestaţiei şi a fost scăpat de acolo doar de poliţie. Iar atitudinea taximetriştilor s-a rezumat la ideea de bătaie. "Trebuie să ne batem să înţeleagă cineva ceva?", a izbucnit un protestatar. Nu, e nevoie doar de aparate de taxat funcţionale şi de eliminarea tarifelor abuzive. Că de restul se ocupă clienţii!

Citit 683 ori Ultima modificare Marți, 22 Ianuarie 2019 17:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro