Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

* După ce a demonstrat că e foarte bun la lupte libere, reuşind să stea în picioare aproximativ 5 secunde în faţa unui luptător în ring, Mircea Badea se dă şi cunoscător de tenis. Mai exact, acesta a declarat în emisiunea pe care încă o păstoreşte şi la care, probabil, se uită destulă lume, că ştie de ce România nu s-a calificat în finala FedCup. "Am văzut nişte secvenţe oribile, am văzut pe un Emil Boc foarte mic, cu o tobă mare, sprijinită pe o burtă şi mai mare. N-am putut să mă uit. Pe bune, unii se întreabă zile la rând de ce a pierdut România semifinala cu Franţa? Zici că a jucat România la fotbal cu Insulele Feroe şi se întreabă oamenii de ce a învins Insulele Feroe pe România", a explicat acesta.

* Bine, ce e drept, Franţa are echipă. Dar câţi fani ai tenisului ştiau ceva de duduia Parmentier înainte să o scuture pe Irina Begu? Şi dacă nici acum, când avem un număr 2 mondial, fost număr 1, în echipă, nu ne ridicăm la nivelul ei, atunci când? Că ea a încercat, dar nu a reuşit singură. Vorba lui CTP, Franţa - Halep 3-2!

Citit 1179 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2019 18:57

2 comentarii

 • postat de Ion Vineri, 26 Aprilie 2019 07:39 213.233.101.*** Link la comentariu
  4
  2

  Eu cred că Badea e extraterestru. Abilitățile sale sportive, salturile "live", capacitatea de procesare a informației denotă clar că Badea depășește cu ușurință orice om de pe planetă în orice domeniu. Badea știe orice! Mare noroc avem că e la noi în țară! Să-i facem o pensie specială, să nu cumva să plece!

  Raportează
 • postat de Teo Chirvase Vineri, 26 Aprilie 2019 07:22 86.124.206.*** Link la comentariu
  5
  2

  Mircea Badea e dus cu pluta...

  Teo C.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.