Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ce, nu ştiţi cine sunt Belbiţă şi Crăciun? Doi dintre componenţii “lotului” de vedete de la “Ferma, un nou început!”, cum cine… Neştiutorilor! Ei bine, Diana Belbiţă şi Marius Crăciun au format un cuplu drăguţ pe micile ecrane, dar se pare că relaţia lor e gata. Pentru că fata, care e luptătoare de MMA (adică din ăia de l-au pus pe Mircea Badea în fund după nici 5 secunde), va pleca în Canada, pentru un contract de luptătoare profesionistă. Şi relaţiile la distanţă nu ţin, pe principiul că ochii care nu se văd, se uită.

* „Sunt un pic cam arogantă acum (râde), mă consider o femeie cu atitudine, care are un punct de vedere şi şi-l susţine pâna la capăt. Dacă vreau ceva, nu prea accept să mi se spună că nu e OK. Nu am foarte multă încredere în oameni, port oarecum un scut de protecţie în faţa celor din jurul meu. Cine reuşeşte să treacă peste acest scut poate să mă cunoască întrutotul, de-asta nici nu am foarte mulţi prieteni”, a declarat tânăra. Na, ce să spun, nu e ca şi cum le ţinea cineva pumnii!

Citit 888 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2019 14:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro