Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

* Pentru CFR, companie ale cărei garnituri fac dintr-un capăt de ţară în altul mai mult decât ar face un om pe bicicletă, singura salvare este Campionatul European de fotbal din 2020. Asta pentru că ţara noastră va organiza meciuri şi avem nevoie de o infrastructură mult mai bună decât cea de acum. Deci s-ar putea să vedem nişte modernizări. E drept, mai sunt doar 13 luni până la debutul competiţiei şi încă nu s-a mişcat niciun şurub, deci e posibil să fie speranţe deşarte!

* Practic, s-a făcut o promisiune. Că de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni se va parcurge drumul în maximum 22 de minute. “Constructorul ar putea munci într-o noapte cât alţii în şapte”, sugerează reprezentanţii CFR, deşi călătorii nu mai cred în minuni. Trenul face acum de la Gara de Nord până în Otopeni 45 minute sau chiar o oră. Opreşte în câmp, iar pasagerii sunt duşi până la aeroport cu un microbuz. În viitor, susţin oficialii, trenul va ajunge în parcarea supraetajată a aeroportului.

Citit 1019 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2019 15:21

1 comentariu

  • postat de Eu Vineri, 03 Mai 2019 07:48 92.86.16.*** Link la comentariu
    0
    1

    Si porcului i-au crescut aripi si a inceput si a inceput sa zboare.Mai crede cineva minciunile lor?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro