A trecut votarea, au rămas votanţii

A trecut votarea, au rămas votanţii

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* La scurt timp după anunţarea primelor rezultate de la închiderea urnelor, liderii marilor partide din ţară au ieşit în conferinţe de presă. Dacă la PNL şi chiar USR - PLUS a fost petrecere mare, bazată pe scorul obţinut, la PSD şi mai ales la ALDE a fost înmormântare. Liviu Dragnea a ieşit singur în conferinţă de presă, după ce liderul PSD Vrancea i-a cerut direct demisia, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu părea că plânsese. De ciudă, de nervi, de oftică, nici nu mai contează.
* Cel mai tare a fost, însă, de departe Teodor Meleşcanu. Ministrul Afacerilor Externe a declarat că nu are nimic să îşi reproşeze cu privire la cozile din diaspora. "Asta este, şi eu am stat la coadă 55 de minute, soţia mea a stat două ore. Nu cred că s-a simţit vreunul dintre noi umilit. Nu am nimic să îmi reproşez, trebuie schimbată legislaţia”, a zis acesta. Păi cine să o schimbe? Deh, când nu te cheamă Simona Halep, mai stai şi la coadă. Spun asta pentru că Simona, în uralele mulţimii, a fost lăsată să se bage în faţă pentru a vota. Asta înseamnă să fii iubit de români, nu să te duci cu jandarmii după tine în secţie. Decât zicem!

Citit 924 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2019 17:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro