Şi miniştrii ajung la munca de jos

Şi miniştrii ajung la munca de jos

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Mai ţineţi minte cum se lăudau social democraţii cu faptul că au scos ţara din noroaie, prin intermediul PNDL? Ei bine, nu e chiar aşa. Şi a simţit-o pe pielea lui chiar ministrul Apelor, Ioan Deneş, şi fix la Galaţi. Pentru că maşina în care se afla a rămas împotmolită în noroi, ministrul s-a dat jos şi a început să împingă. Dar staţi, de unde noroi? Păi nu trebuia să fie scoasa ţara din el? Uite că nu e!
* În altă ordine de idei, ce s-a întâmplat la Galaţi şi nu numai este din nou regretabil. Aceleaşi comune inundate, aceleaşi case şi curţi în calea apelor. Şi, pe alocuri, aceiaşi primari. Că doar la strâns voturi se pricepe toată lumea! Acum câţiva ani, unul dintre primarii din judeţul Galaţi mi-a spus că a văzut un baraj ca o potcoavă în Franţa şi că vrea să facă în comună, să nu mai aibă treabă. A făcut, dar ca în România. Pe hârtie, adică! Şi cum hârtia nu opreşte apa... Dar există o şansă ca măcar ştampila de vot să o oprească!

Citit 737 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2019 20:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro