Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Să mai zică cineva că românii nu sunt oameni plini de cultură. Spre exemplu, 4.000 de oameni au umplut Sala Palatului pentru a asista la concertul “Ziua lu’ Ştefan”, în cinstea lui Connect-R. Da’ ce, credeţi că s-a cântat numai “Vara nu dorm”? Printre artiştii invitaţi să cânte alături de el a fost şi „Regele Manelelor”, Florin Salam, relatează antenastars.ro. Cei doi artişti, Connect-R şi Florin Salam, au creat un moment extraordinar, făcându-i pe toţi cei prezenţi să se ridice în picioare, să danseze şi să cânte alături de ei. Lângă artist s-au aflat şi părinţii lui, care au urcat pe scenă şi i-au făcut urări de-a dreptul emoţionante. La auzirea cuvintelor de dragoste, Connect-R a izbucnit în lacrimi pe scenă.

* Aşadar, când Florin Salam ridică publicul Sălii Palatului în picioare, îţi dai brusc seama că românii au o ureche muzicală extrem de fină şi că acordurile de Bach, Beethoven şi Mozart nu sunt suficiente pentru a satisface aceste nevoi muzicale.

Citit 686 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 19:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro