Ke fakeţi sărakilor, tot cu viermii de la Roma?

Ke fakeţi sărakilor, tot cu viermii de la Roma?
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Una dintre ştirile care mi-au captat atenţia la Digi24 vine de la Roma. Mai mulţi turişti au fotografiat viermi pe străzile oraşului, ajunşi acolo din cauza gunoaielor în exces. Vedeţi, şi vă mai plângeţi că la Galaţi nu se face nimic, că nu e ca în vest!

* Oamenii spun că aerul e irespirabil şi se tem pentru sănătatea lor. Problema legată de colectarea deşeurilor în Cetatea Eternă nu e una nouă. Ea persistă din 2013, de când una dintre principalele gropi de gunoi, care prelua mare parte din deşeurile din Roma, a fost închisă. În cei şase ani care au trecut de atunci, toate încercările autorităţilor locale de a găsi o altă soluţie au eşuat.

* În altă ordine de idei, acum primarul Ionuţ Pucheanu poate ieşi în conferinţă de presă să spună că la Galaţi nu sunt viermi pe străzi, pentru că gunoaiele nu se văd din cauza buruienilor. Deci nici viermii! Ceea ce înseamnă că Roma ar putea să înveţe de la oraşul nostru! Hai, mai avem de rezolvat cu turiştii care să vină să fotografieze noua junglă amazoniană, dar şi peşterile care se cască din asfalt şi ne-am scos. Creşte PIB-ul de nu se mai poate!

Citit 2071 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2019 18:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.