Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Duminică seara, fotbalul românesc a fost la un pas de tragedie. Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti a fost la un pas de moarte după un infarct suferit chiar pe bancă. Însă infarctul în sine, deşi important, păleşte în faţa motivelor care au dus la asta. Înainte de meci, pe fond de stres, antrenorul Eugen Neagoe ar fi fumat trei pachete de ţigări şi ar fi băut patru cafele. Asta după ce, etapa trecută, suporterii lui Dinamo nu au mai suportat umilinţa şi au intrat pe teren la meciul cu Viitorul.

* Acum, antrenorul Neagoe este în spital, în afara oricărui pericol, însă rămân consecinţele. "Cred că ar trebui să ia o pauză, sănătatea e mai importantă. Nu înţeleg de unde atâta ură, am crescut la clubul ăsta. Neagoe să stea liniştit, nu are rost acum să vorbim. Să se facă el bine!", a declarat Florin Prunea, după meciul pierdut de Dinamo cu Universitatea Craiova.

* Potrivit primelor informaţii, familia l-ar fi convins pe Neagoe să îşi dea demisia de la Dinamo. Ceea ce, pentru suporterii dinamovişti, poate fi considerată o veste bună. Şi aşa nu l-au vrut şi l-au huiduit de la început. Bine măcar că nu a păţit ceva mai grav...

Citit 692 ori Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2019 16:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro