Fotbalul huliganilor sau sportul celor care încă mai rezistă cu inima

Fotbalul huliganilor sau sportul celor care încă mai rezistă cu inima
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Duminică seara, fotbalul românesc a fost la un pas de tragedie. Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti a fost la un pas de moarte după un infarct suferit chiar pe bancă. Însă infarctul în sine, deşi important, păleşte în faţa motivelor care au dus la asta. Înainte de meci, pe fond de stres, antrenorul Eugen Neagoe ar fi fumat trei pachete de ţigări şi ar fi băut patru cafele. Asta după ce, etapa trecută, suporterii lui Dinamo nu au mai suportat umilinţa şi au intrat pe teren la meciul cu Viitorul.

* Acum, antrenorul Neagoe este în spital, în afara oricărui pericol, însă rămân consecinţele. "Cred că ar trebui să ia o pauză, sănătatea e mai importantă. Nu înţeleg de unde atâta ură, am crescut la clubul ăsta. Neagoe să stea liniştit, nu are rost acum să vorbim. Să se facă el bine!", a declarat Florin Prunea, după meciul pierdut de Dinamo cu Universitatea Craiova.

* Potrivit primelor informaţii, familia l-ar fi convins pe Neagoe să îşi dea demisia de la Dinamo. Ceea ce, pentru suporterii dinamovişti, poate fi considerată o veste bună. Şi aşa nu l-au vrut şi l-au huiduit de la început. Bine măcar că nu a păţit ceva mai grav...

Citit 1140 ori Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2019 16:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.