S-a pierdut primul set, fără prea multe zvâcniri

S-a pierdut primul set, fără prea multe zvâcniri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Viitorul a mers iar în Belgia, iar pentru a da piept cu Gent şi iar şi-a umplut desaga de goluri. Dacă data trecută au luat cinci şi nu au dat niciunul, de data asta au reuşit să marcheze de trei ori. Dar au şi luat şase! Motiv pentru comentatori să zică că primul set s-a terminat, dar că mai este unul, la Ovidiu. Întrebarea este cât de mult poate marca o echipă care, pe plan intern, este plină de lei, iar în Europa se transformă într-un lot de mieluşei?

* În altă ordine de idei, Steaua a bătut cu 3-0 în Armenia, la capătul unui meci în care putea pierde lejer. Până şi specialistul Gigi Becali a răbufnit, pe motiv că jucătorii lui nu vor să joace fotbal. Păi, nea Gigi, mai dă-le o primă, mai adu-le nişte colegi, ceva!

* Cei mai şifonaţi au ieşit craiovenii, care au avut mai degrabă un meci de lupte libere, decât de fotbal, în Ungaria. În prima repriză, trei jucători au vărsat sânge la propriu pe teren. Goluri, evident, nu prea au fost, pentru că jucătorii erau mai dispuşi să caute arcadele adversarilor, în loc de porţi.

* Dar e bine, avem viitor. Nu ştim unde e, dar îl avem!

Citit 1277 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2019 16:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.