Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ce s-a întâmplat la Caracal este deja cunoscut de o ţară întreagă. Toată lumea a văzut, auzit sau citit măcar câteva dintre multele informaţii de acolo. Dar pe asta nu au văzut-o decât câţiva. Pentru că este vorba despre Carmen Harra, care s-a apucat să îşi dea cu părerea despre ce vor face oamenii după această tragedie. "La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989. Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile!", a spus ea, la un post de televiziune. Carmen Harra, dacă nu ştiaţi, este o clarvăzătoare care prevede sfârşitul lumii în fiecare an. În fond, şi un ceas stricat arată ora exactă de două ori pe zi!
* Între timp, la Caracal un criminal îşi bate joc de anchetatori, nişte elevi protestează împotriva poliţiei incompetente, iar nişte familii au fost distruse. De indolenţa unui stat care ne tratează pe toţi la fel. Să nu credeţi că operatorul de la 112 care i-a zis Alexandrei, fata ucisă, să nu mai ţină linia ocupată, este singur. Nu, el este în fiecare funcţionar plictisit din spatele ghişeului!

Citit 1102 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Iulie 2019 00:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro