Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* A auzit deja toată lumea apelul la 112 făcut de fata ucisă la Caracal, da? Dincolo de faptul că nu s-a intervenit în niciun fel, rămâne atitudinea operatorului de la 112. Iar în cazul ăsta mi-a plăcut foarte mult declaraţia unui politolog, Alexandru Coita. "Genul acesta de abordare, lipsită de empatie şi solicitudine, de profesionalism, o găsim în aproape toate instituţiile statului. Mergem la ghişeu să depunem acte cu frică, pentru că acolo suntem trataţi ca oameni care sigur au greşit cu ceva. Orice interacţiune o facem cu frică şi am ajuns să ne temem de stat, pentru că statul aşa înţelege să se raporteze la cetăţean: lipsit de respect", a spus Alexandru Coita, la Antena 3.
* Pentru că da, atunci când suni la 112 ar fi bine să ai dosar cu şină, foi ştampilate şi timbrate, să ştii exact adresa unde te afli şi, mai presus de toate, să nu iroseşti timpul operatorului care tocmai le povestea colegilor despre meciul de aseară sau despre manichiurista bătută de soţ.

Citit 877 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Iulie 2019 19:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro