Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Sub stăpân. „Oraşul acesta e plin de tâmpiţi care mă votează ca maimuţele, chiar dacă-i fur! Primăria e plină de sclavii mei! Îi am pe toţi la mână! Atâta vreme cât ştiu că preşedintelui îi place să fie bătut la fund cu rigla de către eleve, că episcopul are gemeni cu o călugăriţă, iar ăla de la partid se dă cu ruj şi umblă cu tocuri, eu sunt singurul candidat la Primărie! Eu sunt Dumnezeu!”, răcnea primarul, în primul episod al serialului „Mangaliţa”, difuzat de Antena 1.

După ce am văzut „Vrancea sub stăpân”, la „România te iubesc” de la Pro Tv, nimic din povestea sau din replicile primului episod nu mi se mai păreau amuzante. Ci mă şfichiuiau dureros de reale şi de tragice.

„Eu v-am făcut oameni, lipitorilor! V-am adunat de prin boscheţi şi v-am pus prima şpagă în mână! V-am dat funcţii şi v-am pus să sugeţi la ţeava de bani şi voi şi în loc să mă ajutaţi vă certaţi pe ciolan?”, urla acelaşi primar către slugarnicii lui subordonaţii. Mi se părea că asist la o scenă din „Judeţe sub stăpân”, filmată cu o cameră ascunsă prin sălile de şedinţă ale autorităţilor locale. Trist! Şi incurabil.

Citit 2553 ori Ultima modificare Luni, 30 Septembrie 2019 23:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro