Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Emoţie pură. „M-am născut prematur și din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple ca să fiu aici și ca să fac asta acum, şi să fiu mai puternică! Eu nu m-am gândit că deficiența mea mă poate împiedica să fac lucruri importante. Mintea e cea care își pune tot felul de piedici. Şi, până la urmă, în viața asta trebuie să facem ceea ce simțim, pentru că sufletul a venit aici ca să experimenteze lucruri. De cele mai multe ori, îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a făcut să am problema asta. Pentru că văd altfel oamenii. Nu mă uit la forma lor, ci mă uit la sufletul lor şi încerc să nu-i judec”, a mărturisit pus Andrada Precup, o tânără nevăzătoare care a ridicat juriul şi publicul în picioare, vineri seara, la X Factor. Filmată de la distanţă, nu părea să aibă vreo problemă medicală. Pur şi simplu umplea scena cu energia, cu glasul ei minunat, cu prezenţa ei. Ea singură şi un microfon! Abia când camera s-a apropiat, am remarcat că ochii ei priveau altfel. Direct cu sufletul.
Aşa cum au avut ochi să vadă, urechi şi inimi să o asculte cei de la masa juriului. Iar Ştefan Bănică a primit-o în echipa lui, dedicată fetelor sub 24 de ani.

Citit 908 ori Ultima modificare Duminică, 20 Septembrie 2020 20:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro