Victorie electorală sărbătorită la cimitir

Victorie electorală sărbătorită la cimitir

Pro TV
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

* A ieşit mortul. Ştiu, sună macabru, dar e o realitate a alegerilor locale din 27 septembrie. În vreme ce unor candidaţi le-a murit speranţa că vor ajunge vreodată la putere, la Deveselu, victoria în alegeri a primarului a fost sărbătorită, duminică noaptea, la cimitir. Acolo, după cum spunea ştirea din jurnalul TVR 1, alegătorii „i-au făcut o vizită primarului”. Cu lumânări şi candele aprinse, au ţinut să-i comunice rezultatul alegerilor: „Domn’ primar, e victoria dumneavoastră!”. Desigur, victoria defunctului, dar cu voturile lor.
Conform ştirilor, Ion Aliman avea 57 de ani şi candida pentru al treilea mandat la Primăria Deveselu. Localitatea s-a dezvoltat în mandatele lui, iar primarul era iubit de localnici. „Atât de iubit încât cei mai mulţi s-au gândit să-l voteze deşi, în urmă cu două săptămâni, primarul a fost răpus de coronavirus. Cum buletinele de vot erau deja tipărite, decedatul a rămas pe liste”, preciza ştirea.
Întrebaţi de ce au ales să voteze un candidat care nu mai este în viaţă, localnicii au răspuns că au dorit să-i aducă un omagiu, să-i recunoască meritele. Sunt conştienţi că vor fi organizate noi alegeri în comună, dar îşi doresc ca semnalul dat să fie clar: să fie continuate proiectele primarului defunct.

Citit 987 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 22:33

1 comentariu

  • postat de George Marți, 29 Septembrie 2020 07:22 89.136.76.*** Link la comentariu
    0
    8

    IDIOTI CARE NU SE GANDESC CA ALEGERILE NOI COSTA SI CA BANII SE VOR LUA DIN BANII DE LA INVESTITII.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.