Scopul medicamentului este durerea

Scopul medicamentului este durerea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum au făcut-o praf pe Delia la Acasă TV. "Delia a purtat la cununia civilă o rochie albă, scurtă, cu decolteu adânc, în V, şi cu umeri supradimensionaţi, puşi în evidenţă de nişte franjuri". Aşa sună descrierea pe care au făcut-o cei de la Acasă TV ţinutei Deliei Matache. Ok, rezonabil, nici nu au scos-o drept prinţesa nr. 1, dar nici nu au dat cu ea de pământ. Ei bine, abia când s-au apucat să descrie felul în care a fost îmbrăcat mirele au făcut-o praf pe vedetă. Nu au spus decât "ţinuta lui Răzvan a fost ceva mai elegantă". Pfff, adică ea, Delia, nu a fost mai elegantă decât mirele? Adică toţi au întors ochii după reverele lui, nu după decolteul domnişoarei, mă rog, doamnei?

Scopul pastilei este durerea! E o reclamă la televizor care spune exact invers decât ar trebui. Despre Nurofen, un analgezic în orice caz, se spune, citez: "ţinta lui este durerea". Cum unul dintre înţelesurile cuvântului "ţintă" este, potrivit DEX, "ţel, scop, obiectiv", deduc faptul că Nurofen îşi propune să îţi ofere durere. Ei bine, de ceva vreme, au scos pastila beton. Pentru că Nurofen nu oferea suficientă durere, a fost nevoie de Nurofen Forte. Propun un nou slogan, pentru varianta Forte: "pentru atunci când chiar ai nevoie de o durere sănătoasă!"

Idioţii din spaţiul public. Antena 2 pregăteşte o emisiune despre "idioţii din spaţiul public". Ei bine, iată o emisiune moartă din start. Care idioţi din spaţiul public? Mie mi se pare că toţi sunt normali. Nu îi dau realizatorului mai mult de patru, cinci episoade, că se termină idioţii. Aaa, doar să îşi invite colegi de la Antene. Da, aşa are viaţă lungă.

Bahmu şi Fuego. Bahmu s-a speriat că o piatră de la o lucrare publică i-a spart geamul de la maşină. A crezut că a urmărit-o Prigoană cu praştia. Problema nu e că trebuie acum să scoată milioane din buzunar să pună alt geam, ci că a fost deranjată în timp ce asculta ultima melodie a lui Fuego. Sper să fie ultima.

Citit 1600 ori Ultima modificare Luni, 03 Septembrie 2012 19:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.