Cum se împacă Bănică şi Marin în Brăila

Cum se împacă Bănică şi Marin în Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nici nu ştiam că am în grilă o televiziune care se cheamă TV Brăila. E foarte mişto, m-am uitat aproape zece minute (destul de mult) la o emisiune cu dedicaţii muzicale în direct. Mă rog, nu era în direct, era în reluare, dar când au făcut emisiunea a fost în direct. Formaţia de un deosebit angajament Romantic sau Romantica din Brăila cânta melodii de suflet în funcţie de cererile telespectatorilor. Dedicaţiile le ştiţi: pentru mama, pentru fratele, pentru iubitul meu din Spania, mă rog, şi dedicau oamenii câte o melodie acolo. Până a venit o brăileancă adevărată care i-a rupt pe toţi. Cică dedic întreaga emisiune, adică toate melodiile care se cântă. Nici nu contează cui, că a fost genială. Adică oamenii se chinuie să aleagă o piesă care să fie pe sufletului celui onorat, şi vine o mamaie care dedică toate melodiile. Îţi dai seama ce suflet mare are cel căruia i s-a dedicat ditamai emisiunea? Ştiţi ce melodie a urmat? Nu ştiu cum se chema, dar era ceva de genul "şi săracii au probleme, şi bogaţii au greutăţi". Marfă!!!

* Inspirat de televiziunea din oraşul vecin, am căutat să văd ce se mai întâmplă pe la televiziunile locale. Niciuna nu avea emisiune locală. Ori o miră cu anunţuri, ori o preluare internaţională, un documentar ceva. În funcţie de cum se plătesc salariile probabil.

* Mare lucru să nu se împace Ştefan Bănică şi Andreea Marin. După ce au înfruntat împreună atacul fără precedent al mass-media (mă rog, a braconierilor porecliţi jurnalişti), s-ar putea să realizeze că încă mai au suficiente lucruri în comun încât să continue. Că aşa se fortifică relaţiile.

* E simplu. Vine Bănică acasă, dă pe TV Brăila şi face o dedicaţie pentru Andreea Marin. Piesa aia cu şi bogaţii au probleme, şi săracii o duc rău. Apoi intră şi Andreea în direct şi dedică întreaga emisiune hăituitorilor care le-au oferit din nou o familie. Să vezi atunci rating la vecinii noştri.

Citit 2116 ori Ultima modificare Duminică, 20 Ianuarie 2013 14:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.