Îngrijorător: anunţurile de la TV Brăila scot lăutarii din grilă

Îngrijorător: anunţurile de la TV Brăila scot lăutarii din grilă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Duminică seară am dat iar pe TV Brăila ca să îmi iau porţia zilnică de distracţie cu dedicaţii. Dezamăgire însă, nu mai era emisiunea cu lăutari. Nu era nici înregistrată, aşa cum am văzut-o de nenumărate ori. În schimb, am văzut pentru a mia oară două anunţuri video. Sunt doi băieţi acolo care vând terenuri şi case. Unul vinde un teren pentru casă în comuna Vânători, Galaţi, celălalt vinde o vilă la Scorţaru, în Brăila. Din păcate nu am bani suficienţi să cumpăr şi vila, şi terenul, ca să nu mai ocupe ăia de la TV Brăila spaţiul de emisie cu anunţurile. Să îmi dea non-stop emisiunea mea preferată, cu lăutari şi dedicaţii.

* Ştie, cumva, cineva dacă Naşu Radu Moraru, ăla care a fost la B1, mai face vreo emisiune pe undeva? Că tare mi s-a făcut dor de el. Aşa, pur şi simplu.

* Pe Digi Life am văzut o blondă care făcea mâncare în aer liber undeva prin sudul Suediei. Realizatoarea şi o altă blondă, localnică, au plecat la vânătoare de mistreţi prin zonă şi au împuşcat unul tinerel, pe care l-au făcut tocăniţă. În mod normal, tocăniţa se făcea pe aragaz, dar, nu ştiu din ce motive, realizatoarea s-a gândit că ar fi mai cool să facă tocăniţa de mistreţ într-un cuptor în care localnicii, mari maeştri sticlari, încingeau materia primă ca să facă vaze, pahare şi alte obiecte din sticlă. Ce să zic, absolut fascinant! Vreau Discovery înapoooooiiii!!!

* Începe să devină din ce în ce mai simpatic Moise Guran, realizatorul emisiunii "Ora de business". Bă, ăsta chiar e bun, chiar merită să pape bani publici.

* Enervat este, însă, faptul că mai toate desenele animate de la Disney Channel sunt dublate la aceeaşi firmă. Ce înseamnă asta? Că Zumzărel, Manny Iscusitul, Doctoriţa Pluşica, Ursuleţul Muki şi alte personaje de-acolo au exact aceleaşi voci. După ce am auzit prima dată cum vorbeşte în româneşte Zumzărel, pur şi simplu nu mi se mai pare credibilă Pluşica. Clar, trebuie să mă uit mai mult la Pro TV.

Citit 1205 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2013 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.