O nouă emisiune: "Naş pentru fiică-mea"!

O nouă emisiune: "Naş pentru fiică-mea"!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pro TV şi Antena 1 zici că fac ştirile la comun. Primele trei ştiri sunt întotdeauna aceleaşi, în exact aceeaşi ordine. Diferenţa se face (când în favoarea uneia, când în favoarea celeilalte) la calitatea oamenilor care intră în direct, montajele mai spectaculoase şi unghiul diferit din care au filmat, în acelaşi timp, cameramanii de pe teren. Şi, să nu uităm, prezentatorul. Eu zic că Esca îşi merită banii dacă se uită mai mulţi la Pro decât la Antenă.

A început aseară noul sezon din Master Chef de la Pro. Sunt curios dacă o să îi mai cheme episodic în emisiune pe bucătarii care au fost în juriu la emisiunea similară de la Antena 1, aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut.

O veste proastă pentru cei care doresc televiziune de calitate. Ştiu că e banal, dar trebuie să o spun. OTV nu a murit. Dimpotrivă, OTV e mai prezentă pe micile ecrane decât înainte de a fi închisă. Doar că acum se cheamă Pro TV, Antena 1, Kanal D, Realitatea, România TV, Antena 3 etc.

Am o nedumerire legată de emisiunea "Mireasă pentru fiul meu". Ăştia chiar se însoară la televizor, adică se lasă cu stare civilă şi biserică? Sau e doar un loc unde se face scandal, iar în culise actorii ăia de doi lei se distrează isteric pe seama celor care se uită? Păi dacă e pe bune şi are un aşa succes de se uită lumea în disperare de vreo şase sezoane, de ce nu se fac emisiuni şi cu celelalte momente importante din viaţa omului. Cum ar fi "Popă pentru înmormântarea mea" şi "Naş pentru botezul lu' fiu'miu". Sau tot felul de variante combinate. Cred că ar fi mult mai de succes.

În weekend, la cel mai recent "război galactic" din Spania, meciul dintre Real şi Barcelona, comentatorii s-au dezlănţuit în ultimul minut, când arbitrul nu a vrut să dea penalti pentru Barca. Ăia doi ţin clar cu Real Madrid, o ştiu de la celelalte meciuri dintre cele două echipe, dar la penaltiul ăla au încercat să arate că e invers. Păi ce? Ăla a fost penalti? Hai că m-am dat de gol că ţin şi eu cu Real. Sper să nu o fure diseară (aseară, n.r.) cu Manchester.

Citit 1039 ori Ultima modificare Marți, 05 Martie 2013 15:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.