Dacă vă uitaţi la Steaua, daţi pe Digi, nu pe Pro!

Dacă vă uitaţi la Steaua, daţi pe Digi, nu pe Pro!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Distracţie maximă la noul sezon de MasterChef de la Pro TV. Din prima parte nu am urmărit cine ştie ce, dar la primul episod din noua serie chiar m-am uitat. Asta în condiţiile în care, la aceeaşi oră se jucau Manchester cu Real şi Borussia cu Şahtior. Eh, asta e, recunosc că am mai schimbat pe la meci, chiar dacă ştiu că există riscul să nu mă mai primească băieţii la fotbal. În fine, ca să mă întorc la show, ăştia de la Pro chiar sunt buni, frate! Nu ştiu cât sunt de bune sau nu mâncărurile pe care le fac concurenţii acolo, dar ştiu sigur că au producătorii un fler să îşi aleagă concurenţii... Numai personaje. Ei, cum să îl primeşti la un concurs de gătit pe unul care a făcut varză cu costiţă? Uite-aşa, îl bagă în emisiune, că face rating. Până la urmă e un spectacol înainte de a fi un concurs.

* Se întâmplă ceva ciudat la TV Brăila. Ori nu am mai nimerit eu ora, ori au scos din grilă emisiunea cu dedicaţii în direct pe muzică lăutărească. Mai mult, nu am mai văzut nici anunţurile video cu vila de la Scorţaru şi terenul de la Vânători. Îs disperat, nu ştiu cât o mai duc în ritmul ăsta.

* S-a împlinit visul proteviştilor! În seara în care Steaua a eliminat pe Ajax, iar CFR-ul o fura de la Inter a fost sărbătoare mare în Pache Protopopescu (acolo parcă au sediul, nu?). Ca să înţelegeţi şi dumneavoastră, ăştia de la Pro aveau opţiunea a doua din Europa League, deci canci puteau să transmită Steaua dacă CFR era în cărţi. Aşa că s-au rugat tot timpul ca CFR-ul să o ia pe coajă să poată să dea şi ei oile la televizor. Iar acum e dezmăţ curat. Nu trec cinci minute şi bagă un promo cu oile lui berbecali. Ei, uite de-al dracului o să mă uit la Digi Sport la meciul ăsta. Sau nu. Mai bine nu mă uit deloc. Oricum, cine se uită să dea pe Digi Sport. Să ne bucurăm şi noi de răul lor, aşa cum s-au bucurat şi ei de răul ceferiştilor.

* Povestea Elodiei se întoarce pe micile ecrane. Îi rugăm, pe această cale, pe cei din CNA să dea drumul la OTV măcar pe perioada procesului lui Cioacă. Că era mult mai interesant la OTV.

Citit 1297 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2013 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.