Praf în ochi

Praf în ochi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Bilă albă pentru decizia Primăriei de a refuza să recepţioneze lucrarea de asfaltare a insulei pietonale de la Trei Star, din cauza deficienţelor de execuţie. Chiar dacă este un fel de praf în ochi, având în vedere că multe lucrări s-au făcut de pomană în Galaţi, iar unele sunt interminabile şi durează uneori mai mult decât o viaţă de om, să spunem că Primăria poate primi bilă albă. Mai dă şi ea semne de viaţă, din când în când, şi pare să aibă şi personalitate. Firma Tancrad asfaltase în valuri insuliţa şi se pare că şi panta era prea înclinată.
O biluţă albă pot primi şi consilierii democrat-liberali, care s-au abţinut de la votul noii organigrame a Cantinei de Ajutor Social, prin care s-a hotărât angaljarea unui şofer, prin transformarea unei funcţii de bucătar.
Bila neagră merge din nou pentru secretizarea CV-urilor membrilor Consiliilor de Administraţie şi reprezentanţilor în Adunările Generale ale Acţionarilor la societăţile de interes local. La o lună de la numirile respectivilor, n-a fost încă făcut public nimic despre experienţa lor. Mai mult, aceştia nici măcar nu s-au apucat de lucru. Membrii CA-urilor nu s-au întrunit niciodată, asta ca să vedem de ce merg lucrurile greu în Galaţi, iar atunci când merg, merg anapoda.

Citit 6963 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2013 16:02

1 comentariu

  • postat de IC Luni, 20 Mai 2013 05:48 Link la comentariu
    0
    0

    Am mai comentat ca refuzul celor cativa metri patrati de asfalt este pentru ochii si urechile "prostilor" de contribuabili si alegatori. O treanba serioasa si un refuz pe masura ar fi asfaltul nou de pe troturele strazii Otelarilor . O bura de ploaie ,cazuta zilele trecute, a fost cea mai competenta comisie de receptie ,a scos in evidenta toate denivelarile iar pentru a merge fara sa calci in baltoacele de pe noul trotuar ,trebuia sa faci slalom .Asa ca dragi tovarosi din primarie poate ar fi bine sa faceti receptia cun se facea odata pa constructia parcelelor din orezarii (ale distruse acum aproape in totalitate) prin inundare progresiva .Apropo de lucrarile pe Otelarilor ,am mai scris si cu alte ocazii ,i-am trimis o epistola si primarului pe Domnule primar.ro , nu am vazut nici o reactie in ceea ce priveste instalarea unui semafor la trecerea de pietoni din apropierea ruinei cinema Dacia .In zona se instaleaza insa un sofisticat macaz automat la o linie de tramvai aproape inutila .Precizez ca nu am vazut din partea primarului Galatiului nici un raspuns, nici pe site-uti ,emailuri si nici in practica ,oare unde se sterge alesul galatenilor cu petitiile lor?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.