Luciu nu-i lucioasă, iar Andra nu-i sfioasă

Luciu nu-i lucioasă, iar Andra nu-i sfioasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şi divele fac coşuri. Că oamenii de rând, muritorii, fac coşuri, nu-i nicio problemă. Dar când o divă are coşuri, e o problemă. Ea decade din statut. Cum ar fi să ridicăm în slăvi un om cu faţa scăldată de bube?! Dar mai ales cum am putea să ne imaginăm că o frumuseţe ca Nicoleta Luciu ar putea avea pe faţă bubiţe purulente. Nu se poate aşa ceva. Nu există! Ei, bine, Nicoleta Luciu şi-a găsit naşul. A bubuit presa de faptul că Nicoleta Luciu s-a confruntat cu stafilococul ucigaş de feţe frumoase şi nu numai, anume stafilococul auriu. Crimă şi pedeapsă, am putea spune. Cum a îndrăznit această infecţie să îi strice feţişoara, să strice perfecţiunea?!

Microfonul lui Bănică. Andreea Marin îşi caută obiecte decorative în memoria relaţiei cu Ştefan Bănică. Chiar dacă Andreea Marin s-a măritat cu Tuncay, iar relaţia cu Bănică i-a adus numai lacrimi şi belele, se pare că greu poate fi stinsă o flamă cândva aprinsă. Nici bătaia, nici trădarea, nu poate face oamenii să renunţe la anumite iubiri, pentru că, pur şi simplu, au existat. Apoi, dacă până şi sclavul începe să îşi iubească stăpânul, de ce nu ar putea să reziste sentimentele după finalizarea unei căsătorii, fie ea şi tumultuoasă. Aşadar, Andreea a făcut, împreună cu Tuncay, actualul soţ, cumpărături pentru casă. De această dată, atenţia i-a fost atrasă de un microfon decorativ, pe care l-a achiziţionat. O alegere care ar putea, credem, să-i dea de lucru terapeutului Andreei.

Cu lenjeria la vedere. Ce ne mai place să copiem modelul american! Dacă artiştii nu îşi arată pectoralii, iar artistele chiloţii şi sutienul, nu fac nimic. Asta face tot clipul, adică povestea melodiilor promovate contează prea puţin, iar dacă nu eşti dezbrăcat în clip, poţi să te dai cu fundul de pământ, pentru că nu vei avea succes. Poveştile clipurilor tv sunt toate la fel şi se pare că Andra, până acum mai degrabă rezervată în asemenea abordări, a ajuns la concluzia că altfel nu se poate, chiar dacă ai voce. Păcat.

Citit 2141 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2014 17:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.