Aprinde-mă, o dată pe an

Aprinde-mă, o dată pe an
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iubirea se sărbătoreşte în fiecare zi, dacă există. A luat-o razna România cu Ziua lui Valentin, iar dacă apare vreo vedetă care spune că nu e impresionată de această sărbătoare împrumutată şi că avem şi noi sărbătorile noastre, televiziunile şi ziarele titrează „şoc”. Păi, ce e şoc, fraţilor, în a ţine de tradiţia ta sau în a spune că iubirea ar trebui sărbătorită în fiecare zi. Cam asta a spus Cătălin Botezatu, întrebat ce părere are despre această zi. Potrivit acestuia, "Valentine's Day" este un fals şi că nu îţi trebuie o anumită zi din an ca să iubeşti şi să spui asta deschis.

Problema e că am ajuns atât de mecanici şi de închişi în sistemul social, încât avem nevoie de o sărbătoare, o zi, pe an, ca să ne aducem aminte că iubirea trebuie sărbătorită. Chiar dacă spargerea limitelor fiinţei şi aplecarea către celălalt reprezintă tot ce e mai uman, am ajuns să stăm fiecare în pătrăţica lui şi să ne-o apărăm ca un animal, pentru ca apoi să ne supărăm la ideea că ne-am putea trage din maimuţe. Dar oare există iubire sau ataşamentul faţă de ceilalţi e doar o urmare a nevoii de a ne apăra de ceilalţi? Câţi dintre noi putem pune mâna în foc că iubim persoana de lângă noi? O iubim dezinteresat sau e doar nevoia de a ne agăţa de cineva, de a şti că nu suntem singuri în faţa celorlalţi şi în faţa morţii?

Românii au talent. De pe 14 februarie a început o nouă ediţie „Românii au talent”, iar trustul de presă Pro TV anunţă mici schimbări ale jocului, dar şi mai multe imagini din culise. Potrivit trustului, cine reuşeşte să-i impresioneze pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre încă de la preselecţii are şansa de a merge direct în semifinale. De asemenea, ca să mai tragă de timp sau ca să atragă şi mai mult atenţia telespectatorilor interesaţi de picanterii, Pro TV va oferi imagini şi din deplasările starurilor pentru a identifica noi talente.

Citit 979 ori Ultima modificare Vineri, 14 Februarie 2014 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.