Of, viaţa mea, of, inima mea!

Of, viaţa mea, of, inima mea!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Adi Minune are motive să cânte din nou maneaua care l-a făcut celebru, „Of, viaţa mea”, după ce fata lui, de 15 ani, Silvia Claudia Simionescu, a fugit de acasă împreună cu iubitul său, de pe 11 mai. Necăjit, plânge cam degeaba acum Adi, având în vedere că fata nu prea dă semne că ar vrea să întoarcă acasă. În mod clar, cultura tatălui său în materie de muzică i-a insuflat tinerei să iubească arzător, la fel cum, până la urmă, este şi sângele de ţigan, care urlă a libertate.

Remus Cernea îşi forţează norocul. Conchita Wurst, cea care a câştigat ediţia de anul acesta a Eurovisionului şi care a creat vâlvă în toată lumea, prin apariţia ei hermafrodită, este invitată de către deputatul independent Remus Cernea la Gay Pride. Blamată de către mulţi pe toate site-urile de socializare ca fiind femeia cu barbă, venirea ei în România probabil nu ar face altceva decât să instige şi mai mult la violenţe asupra persoanelor LGBT în cadrul manifestării.

Mexicanu a cântat la acordeonul altei femei. Un alt artist de mare valoare, Marian Mexicanu, pe numele lui, are probleme în familie pentru că a fost surprins de nevastă cu amanta. Ştim că ţiganii cântă foarte bine după ureche, tot după ureche învaţă, se pare, cum să acordeze şi femeile. Aşa cum au talent înnăscut pentru a cânta la diferite instrumente, tot aşa se pare că nu contează cu ce femeie ajung în pat, indiferent dacă le este soţie sau nu.

Citit 1876 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Mai 2014 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.