Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Bila albă municipalităţii, pentru că a scos la licitaţie, în sfârşit, lucrările de modernizare a Orăşelului Copiilor şi astfel este cu un pas mai aproape de a-l recondiţiona. Locurile de relaxare şi de joacă pentru copii nu numai că sunt puţine în Galaţi, dar sunt şi depăşite din punct de vedere al aspectului şi al condiţiilor de joacă pe care le oferă. Noul parc va putea fi folosit de mai multe categorii de vârstă, începând cu preşcolarii, continuând cu şcolarii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, dar şi de adolescenţi. Proiectul de 2,4 milioane de lei prevede o zonă destinată câinilor, o zonă de joacă prevăzută cu suprafaţă antitraumă din cauciuc turnat şi echipamente de joacă noi, o zonă cu echipamente de fitness, un teren multisport împrejmuit, cu suprafaţă de joc realizată din cauciuc turnat şi o zonă de promenadă prin refacerea aleilor, astfel încât nicio categorie de vârstă să nu fie lăsată pe dinafară.
Dacă Orăşelul copiilor ar putea fi modernizat în curând, nu acelaşi lucru putem spune şi de Plaja Dunărea, care arată mai degrabă a casa groazei. Plaja, administrată în acest moment de SRL-ul municipalităţii, Gospodărire Urbană, îţi dă fiori numai când te uiţi la ea, darămite să mai faci şi plajă acolo sau să faci baie într-un bazin unde apa este schimbată la câteva zile şi este clorinată manual. În orice colţ te-ai uita, la Plaja Dunărea vezi numai rugină, crăpături şi mizerie. Chiar dacă Primăria ar fi avut în plan să o transforme în aqua magic, printr-un parteneriat public-privat, se pare că „afacerea” municipalităţii merge cam greu, ca să nu spunem că bate apa în piuă.

Citit 10853 ori Ultima modificare Duminică, 25 Mai 2014 15:20

3 comentarii

 • postat de IORGA Marți, 27 Mai 2014 08:36 5.13.220.*** Link la comentariu
  0
  4

  DIN OARASELUL COPIILOR NU TREBUIA SA SE CONSTRUIASCA UN MINI DISNEYLAND? S-A RENUNTAT LA PROIECT SI S-A TRECUT PE CLASICUL PROIECT?

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Marți, 27 Mai 2014 04:09 5.13.164.*** Link la comentariu
  3
  2

  Sper cu ocazia asta sa se mute ''oraselul copiilor din zona Vip'' spre destinatia fireasca... aviz parintilor care-si adun plodurile in zona!

  Raportează
 • postat de miau miau Luni, 26 Mai 2014 09:58 78.100.68.*** Link la comentariu
  3
  6

  Protest de la Uniunea Pisicilor, Hamsterilor si Papagalilor din Romania
  De ce d-lor suntem discriminati si nu se prevad locuri speciale si pentru alte animale Sau daca se prevad aceste locuri doar pentru caini facem apel la evidenta animalelor din Primarie sa ne ajute la schimbarea rasei prin sponsorizari de operatii chirurgicale in acest sens

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.