Nici mama ei nu a văzut-o aşa!

Nici mama ei nu a văzut-o aşa!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fetele cu botul modelat de un vasluian cu o tigaie jucăuşă fac din nou ravagii. Una dintre păcătoasele botoxate de la Capatos s-a postat din nou în toată splendoarea. Deja, din punctul meu de vedere, chestia asta nu mai reprezintă o ştire. Ştire ar fi ceva de genul... "Vezi aici cum arată o asistentă îmbrăcată! Nici mama ei nu a văzut-o aşa! Click aici!"

* "Bianca Drăguşanu a fost surprinsă de câteva ori de către paparazzii Spynews.ro ieşind noaptea târziu din casă şi mergând prin parcuri alături de prietenele sale. Iată ce face roşcata la miezul nopţii". Am încheiat citatul. Nu, nu e ce vă aşteptaţi şi ce, recunosc, m-aş fi aşteptat şi eu. Pur şi simplu fosta iubită a lui Cristea, fosta nevastă a lui Slav, fosta asistentă a lui Capatos şi, nu în ultimul rând, fosta... ce-o fi fost ea a lui Botezatu a ieşit, într-o fustă scurtă, cu căţeaua la plimbare. O fi fost în călduri, zic. Căţeaua, fireşte.

* Cea mai tare idee de reclamă! Găsită pe Facebook, cel mai probabil şi la TV în perioada imediat următoare. "Esti curioasă să te întâlneşti cu "Vaginul sănatos"? E simplu - vino la Mamaia!". Buuun... probabil că această reclamă o va înlocui pe cea cu Cichi Chan. Acum ar mai fi o problemă... unde găseşti tu oare un vagin sănătos în Mamaia? Reclama s-ar putea transforma lejer în reality show.

* Subiectul meu preferat. Nu, nu este din ziarele colorate, din emisiunile de scandal, din contră, de la Digi 24. Un jurnalist, Cristi Citre, a fost dat afară de la respectivul post după ce şi-a vărsat năduful pe Facebook. Să mai spună cineva că presa nu este liberă.

* Vica Blochina a început să plângă la tv: "Mi-a pus două silicoane diferite". Acum e de plâns, dacă nu ar fi de râs. Fosta amantă a lui Piţi, nu, nu Talent, ci Piţi selecţionerul, şi-a dat sema de minunata ispravă a medicilor la "doar" trei ani de la implantare. Acum, nu că vreau să fiu măgar, dar mă întreb oare ce i-o fi luat atât şi mai ales cine a ajutat-o să descopere.

Citit 1736 ori Ultima modificare Joi, 17 Iulie 2014 16:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.