Lucrăm, dar fără să rezolvăm nimic

Lucrăm, dar fără să rezolvăm nimic

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Bila albă, în primul rând, românilor neînregimentaţi politic din marile oraşe ale ţării, pentru acţiunile de protest faţă de modul de organizare a alegerilor, care le-au dat un imbold şi gălăţenilor de a fi mai deschişi către acţiune. Gălăţenii sunt, în sfârşit, scoşi din amorţeală datorită exemplelor date de către cetăţenii oraşelor mai răsărite. Parcă li se deschid ochii, aşa că salutăm evenimentul organizat ieri seara, la Potcoava, şi le urăm la mai multe astfel de iniţiative.

Bilă neagră societăţii Apă Canal şi municipalităţii pentru că identificarea cauzei surpării străzii Stadionului a durat atât de mult. A fost nevoie să treacă aproape patru luni de la închiderea străzii ca motivele să iasă la iveală, perioadă în care strada s-a tot surpat, trăgând după ea şi blocurile din jur, spre disperarea locatarilor. Apă Canal a lucrat cam de pomană, pentru că, deşi tot anul au fost spărturi acolo, le-a fost greu să vadă (sau să recunoască) că sunt pierderi de apă din conducte şi că situaţia trebuie remediată.

Citit 8847 ori Ultima modificare Duminică, 09 Noiembrie 2014 17:20

1 comentariu

  • postat de Marus Luni, 19 Ianuarie 2015 08:28 86.124.203.*** Link la comentariu
    0
    2

    ce s-a intamplat pe strada Stadionului e de fapt exemplul clasic al incometentei autoritatilor si responsabililor din Galati. Sa stai 4 luni (de fapt sunt mai mult de 6) si sa nu faci nimic pentru ca apoi cand vin ploile zapada si gerul sa te apuci de sapat si sa umpli pe toti cu noroaie si privelisti dezolante e prea mult chiar si pentru blestematul nostru de oras.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.