"Bună seara, sunt Lavinia şi aţi fost...."

"Bună seara, sunt Lavinia şi aţi fost...."
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* "Domnule Vasilis, vă rog să nu implicaţi copilul", i-a tăiat-o scurt Mihai Morar la Antena Stars unui domn care a intrat în direct să zică că el a avut o aventură cu Simona Traşcă, Pamela de România. Mă, asta da treabă. Grecul, că asta e el, zice că vara trecută a invitat-o pe Simona Traşcă pe iahtul lui pentru o vacanţă, că nah, e femeie frumoasă şi el are iaht. De fapt, cred că ăsta era tot subiectul, că are el iaht, dat fiind că i-a zis lui Mihai Morar că nu are iaht din cauză că face emisiuni de televiziune. "Dacă făceai altceva, aveai şi tu iaht". Ete na! "Eşti nebun, bă băiatule, eu nu am fost pe nici un iaht cu tine, am iubit, mă mărit cu el, sunt fericită. Eşti un frustrat şi atât", a replicat blonda. 

* Decolteul Simonei Traşcă a fost, aparent, cel mai important lucru pe finalul săptămânii trecute. Blonda a fost şi ea la o petrecere şi şi-a luat o rochie din care mai mai să îi sară silicoanele. Selfie la masă, distracţie cât cuprinde, alea alea. Dar ce să vezi, wowbizienii, showpăcătoşii şi alţii de acest fel nu s-au putut abţine şi au comentat, îndelung pe alocuri, ţinuta femeii. Mă mir că nu a intrat şi la treaba asta în direct grecul Vasilis, să zică că el i-a cumpărat rochia, atunci când s-a dat jos de pe iahtul său. Că el are iaht, dacă nu ştiaţi.

* Trecând mai departe de Simona Traşcă şi ai săi admiratori greci, ajungem la un alt subiect de amploare. Scandal cu repetiţie, divorţul dintre Silviu Prigoană (acum mai slab) şi Adriana Bahmuţeanu e din nou la televiziune. De data asta, subiectul principal îl reprezintă copiii celor doi, că ce se va întâmpla cu ei dacă mami şi tati iar se despart? Numai că ei sunt despărţiţi de ceva vreme şi acum, televiziunile nu fac altceva decât să răscolească.... vorba aia. Dar, deh, în fuga după audienţă, mai chemi un specialist, mai scoţi o înjurătură de la unul dintre cei doi la adresa celuilalt şi pac, emisiune. Profesionalism, bă, nene!        

Citit 3084 ori Ultima modificare Duminică, 17 Ianuarie 2016 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.