Unde nu sunt nevăstuici pofticioase, sunt fantome bătăioase

Unde nu sunt nevăstuici pofticioase, sunt fantome bătăioase
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Aşa soacră, aşa noră! E vorba despre Andreea, fostă Tonciu, actuală Niculescu, şi noua ei mamă soacră, aia de o să o înveţe să îşi murdărească unghiile cu pietre Swarovski în umplutura de sarmale. Măi, cele două seamănă ca două picături de apă, conform celor de la AntenaStars, care au fost prezenţi la "evenimentul lunii februarie". Şi al vieţii Andreei, dacă mă întrebi pe mine, că nu ştiu cine s-ar mai fi aruncat cu capul înainte la însurătoare cu fata care zicea că delfinul e o pasăre. M-am uitat şi eu să văd cum se aseamănă cele două doamne şi, ce să vezi, cam aşa e. Păr negru ca abanosul, ochelari de firmă, toate alea. Noroc de nas, că altfel nu le diferenţiam.

* Voi ştiţi cum s-au cunoscut cei doi fericiţi miri năşiţi de Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan? Într-o parcare. Staţi, staţi, nu vă gândiţi la tâmpenii. Cică Andreea s-ar fi rugat la mănăstire ca să îi trimită Doamne-Doamne un bărbat cu care să facă o familie. L-a cunoscut pe Daniel Munteanu în parcare, au plecat la munte în nici două săptămâni şi, citez, au "proiectat-o pe Rebecca", adică pe fetiţa lor ce va să se nască. Bre, eu am înţeles, fata voia măritiş, dar zău că fu grăbită. Oricum, le-aş ura casă de piatră, numai că aia se mai dărâmă. Aşa că am să le urez casă din aia în care nu îşi bagă nimeni nasul. Adică de ceva dulce şi adus din Turcia.

* De peste tot răsturnate, în Vaslui adunate. O familie din localitatea vasluiană Huşi se plânge, de ceva timp, că familia este bătută, nu bântuită, de o fantomă. "Prima dată, marţi, a căzut o jucărie de plastic. M-am aplecat după ea şi deodată mi-a căzut altceva în cap. După aia, i-a dat băiatului cu foarfecul. Nu l-a lovit ca să îl rănească, că i-a venit foarfecul în haină. Ne-am speriat tare. Apoi, dacă nu mă feream, îmi cădea borcanul cu murături în cap!". Să ne aducem aminte că tot în Vaslui un bărbat a fost agresat sexual de o nevăstuică... pofticioasă. Basm, nu alta!

Citit 1049 ori Ultima modificare Luni, 15 Februarie 2016 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.