Palme de 50 de euro bucata

Palme de 50 de euro bucata
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nu-i uşor să fii manelist. La o nuntă, Florin Salam şi-a luat o serie de palme de la invitaţi, pe motiv de dedicaţii. Concret, nuntaşii i-au cerut manelistului să compună versuri pe loc şi, din când în când, îi mai dădeau câte o palmă pe frunte. Partea faină pentru el a fost că fiecare palma avea cam 50 de euro în ea, deci tot să iei aşa bătaie. Oricum, dintre manelişti, se spune că cel mai rău a păţit-o Adi Minune. Tot la o nuntă, cântăreţul a fost agăţat în cui şi pus să cânte de acolo. Eh, banul să iasă...

* Fetelor, nu fiţi ca Nicoleta Luciu. Aparent, bruneta s-a hotărât să slăbească, a renunţat la mâncare şi... a reuşit. Iar acum le îndeamnă şi pe altele să bea shake-uri şi să mănânce batoane de slăbit. Ehee, ştiţi, e o vorbă, prost nu e ăla care cere, ci ăla care dă. Deci, bravo ei că a reuşit să slăbească, fiecare cu metoda lui. Dar de aici şi până la a-i îndemna pe alţii să facă acelaşi lucru, e cale lungă. Să vedem şi cine o crede.

* "Românii au talent" cu tradiţie. Emil Dumitru, cel care zicea, acum vreo trei ani, că Sandra îi dă pijamale de noapte şi îi face ciorbă de burtă, a venit iarăşi în faţa juriului pentru un nou număr de dans... tehnotronic. S-a agitat,  a dat din mâini, a folosit-o pe Mihaela Rădulescu pe post de cuier, i-a făcut pe ăştia toţi să râdă (deşi nu îmi prea explic cu ce) şi a luat patru de X şi patru de NU. Aşa cum era de aşteptat! Şi, aşa cum mă aşteptam cu câteva luni înainte de show, domnul Dumitru nu a fost singurul care a păstrat tradiţia vie. Ţineţi minte vorbele "Piesa asta este hit, Dan Spătaru n-a murit"? Ei bine, Sebastian Ciobanu, cel care şi-a adus şi iubita să cânte "Ham un băieţel", apare iar pe micile ecrane spre deliciul spectatorilor. Deşi, ca în cazul mâncărurilor servite prea des, te cam saturi la un moment dat şi vrei să încerci şi altceva. Chiar nu mai e nici un român în stare să se facă de râs, în afară de ăştia? Măcar să vină iar tanti aia cu poeziile ei în germană. Ăla da talent!

Citit 1221 ori Ultima modificare Luni, 29 Februarie 2016 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.