Cum (NU) a câştigat o româncă America's Got Talent

Cum (NU) a câştigat o româncă America's Got Talent
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Începând de joi dimineaţă, internetul a fost inundat cu ştiri care anunţau că marea câştigătoare a concursului "Americanii au Talent" este nimeni alta decât Laura Bretan, cea care a câştigat premiul şi la "Românii au talent". Şi, cu surle şi trâmbiţe ne era prezentată povestea fetei, cum s-a născut ea la Chicago din părinţi români, cum s-a gândit să se înscrie la concursurile de talente în memoria bunicului ei, căruia îi plăcea să o asculte cântând operă etc. Ba chiar ne erau băgat pe gât şi nişte statistici ale votării, iar Laura Bretan era dată câştigătoare cu 46 la sută dintre voturi. Minune mare, felicitări, bucurie printre conaţionali şi un imens sentiment de patriotism. I-am cucerit şi pe ăştia... 

* Dar, ca Răzvan Gogonea şi alţi concurenţi la concursurile de talent din lume (cu excepţia lui Bogdan Ota şi a Petruţei Kupper), Laura Bretan, de fapt, nu a câştigat concursul. A ajuns în finală, i-a impresionat pe juraţi, i-a dat pe spate şi pe americani, dar câştigătoare a fost tot una de-a lor. Asta o aflăm tot din articolele alea care o dădeau pe românca noastră americanizată câştigătoare. Dar aşa, mai în subsolul paginii, unde ni se spune că, de fapt, statisticile alea sunt în urma unui sondaj de opinie realizat de televiziunea americană, nicidecum în urma votului. Iar tânăra nu a intrat nici măcar în top 5. Iată, astfel, cum o româncă (NU) a câştigat America's Got Talent. Dar, nu e nicio problemă. Din determinarea simţită în comportamentul părinţilor fetei, probabil mai urmează şi Britain's got Talent. Să vezi acolo distracţie, că acolo e de cântat în faţa Reginei. Şi englezilor le place tare opera, dovadă stând nenumăraţii concurenţi care s-au impus cu astfel de numere şi au cântat la Royal Variety, spectacolul anual dedicat Reginei Marii Britanii. Deci, cum s-ar spune, mult succes, dragă Laura. Că talent ai cu carul. Să sperăm doar că nu o să devii o obişnuită a emisiunilor de profil, graţie părinţilor. Sper, însă, să auzim de fata asta şi altfel, nu doar în urma concursurilor de talente.        

Citit 4199 ori Ultima modificare Vineri, 16 Septembrie 2016 15:59

1 comentariu

 • postat de MIHAIL
  Miercuri, 21 Septembrie 2016 14:15
  5.13.185.***
  PROBABIL CA MELOMANII AMERICANI SUNT MAI CIRCUMSPECTI si mai putin entuziasti ca juriul de la ,,Romanii (n-)au TALENT,,acesti specialisti in toate ...AMERICANII SERIOSI ISI AMINTESC CU SIGURANTA CA CEA MAI MARE SOPRANA A LUMII,MARIA CALLAS,DESI AVEA PARCA UN PIC MAI MULTA VOCE DACAT CONATIONALA NOASTRA ,CALLAS A IESIT IN FATA PUBLICULUI ,CU ADEVARAT AUTORIZAT SA O APRECIEZE,MULT MAI TARZIU,CA MARILE VOCI ,ORICAT DE DOTATE AR FI,SE FORMEAZA CU MULTA MUNCA SI UN EFORT URIAS,NU APAR ARTISTI CA MARIA CALLAS,ASA ,CA VEDETELE DE UN SEZON DECRETATE GLORII DE CATRE ALDE ANDRA,CALINESCU SI COMPANIA!!!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.