Bă, Cristi, înghite-n sec!

Bă, Cristi, înghite-n sec!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Bă, Cristi, ce-ţi fac femeile? Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea, două dintre multele femei care l-au încercat, din toate punctele de vedere, pe Cristi Borcea, vor face Revelionul împreună. Astfel, spun gurile rele, Cristi Borcea nu mai poate fi acuzat de infidelitate, ci de împăciuire. El a devenit, în timp, un fel de Facebook, un mediu de pe urma căruia se leagă adevărate prietenii. Şi toate pornesc de la un... share. Adică o împărţeală. A bărbatului, în cazul de faţă. “Poate Dumnezeu va face o minune în cazul lui şi va fi alături de noi! Copiii îl aşteaptă, speră ca el să fie şi fizic cu ei, nu doar la telefon! Cine ştie… nimic nu este imposibil”, a spus Mihaela, pentru WOWbiz.ro, în timp ce Valentina a completat-o şi a susţinut că “are speranţa că bărbatul său îi va fi aproape de Craciun”.

* Când la fotbal nu te mai pricepi, măcar la funeralii să fii bun. Gabi Tamaş şi ai săi colegi de la Steaua, de fapt FCSB, sătui să tot ia bătaie prin campionat de la toată lumea, au decis să se relaxeze într-un mod... funebru. Sinistru, chiar! Fundaşul şi-a înscenat propria înmormântare, iar colegii au venit să îi prezinte ofrande, fix ca fotbaliştii. În trening şi adidaşi, adică. E drept, farsa a fost făcută în vară, înainte să înceapă echipa să ia bătaie de la toată lumea. Dar, mai poţi spune ceva?

* S-au stins flăcările. Anna Lesko, cea care acum câţiva ani încingea televizoarele pe timpul iernii, îmbrăcată în lenjerie de blană, muşcând dintr-un ardei kapia, cu poftă, nu mai este arsă de flăcările dătătoare de căldură. Cel puţin, nu la fel de tare, dat fiind că acum mai este ars şi iubitul ei de aceleaşi flăcări, deci se împarte "durerea". "Noi o să facem bradul mai târziu. Mă gândesc dacă să-l fac şi anul ăsta argintiu sau să-i schimb culoarea. Mă mai gândesc", a explicat vedeta. Adică, probleme existenţiale, nu glumă. Şi unii se mai gândesc la preţul carburanţilor sau la ce-or mânca mâine. Alea sunt pistol cu apă...

Citit 1309 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Decembrie 2016 16:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.