Înşelatul soţului, o afacere periculoasă

Înşelatul soţului, o afacere periculoasă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* E drept, o să vă zic din start, am văzut ştirea asta la un canal de ştiri internaţionale. Nicio treabă cu România, pentru că evenimentul a avut loc în Kenya, în inima Africii. O doamnă, măritată şi respectabilă, s-a întâlnit cu amantul la un local din apropierea unui spital (locaţie predestinată) şi nu a aşteptat mult până când să treacă la fapte. S-au dus la cel mai apropiat hotel şi s-au pus pe treabă, numai că... surpriză. Când să se oprească, bărbatul nu s-a putut retrage de nicio manieră, pentru că rămăsese blocat. Vedeţi, Dumnezeu e sus şi vede!

* Nici angajaţilor hotelului nu le-a venit să creadă ce vedeau, când au răspuns strigătelor după ajutor. Săracii, probabil nu ştiau dacă să filmeze sau să sune la salvare. Dar eu mă gândesc la săraca femeie. Şi nesatisfăcută, şi plină de dureri, şi cu scandal acasă, că ştirea despre ea a ajuns în toată lumea, darămite la bărbatul ei.

* Cel mai picant element abia vine, însă. După ce s-a rezolvat problema, s-a aflat şi motivul pentru care cei doi au rămas blocaţi. Soţul femeii bănuia ceva, aşa că i-a făcut vrăji, ca să o prindă. Ehee, şi ce a prins-o. Fix în... plină acţiune!

Citit 1236 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2017 15:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.