El se jură că nu fură, dar l-am prins cu raţa-n gură

El se jură că nu fură, dar l-am prins cu raţa-n gură
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cântăreţul Ştefan Stan, fost câştigător la "Vocea României", a povestit în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, cum a rămas el fără permis"Domnul poliţist m-a recunoscut, dar eu niciodată nu am făcut abuz de faptul că sunt celebru. S-a uitat la mine şi mi-a spus că aveam 95 de kilometri la oră în localitate. Eu nici nu îmi dădusem seama că eram în localitate, era o porţiune foarte-foarte mică", a explicat vedeta.

* Stai, stai, stai, adică cum nu ai văzut? Nu te uitai prin parbriz când conduceai? Ori erai cu un ochi în telefon, la vreo poză cu Andreea Mantea, din vremurile când nu avea ea nevoie să meargă la "Burlăciţa" pentru a-şi găsi un bărbat? Hai, recunoaşte...

* Plus că asta cu porţiunea foarte, foarte mică nu prea mai ţine la poliţişti. Ar mai avea o şansă la poliţiste, că pun pariu că sunt sătule de dimensiuni... reduse. Oricum, lasă, la cât câştigi dintr-un concert sunt convins că amenda nu e mare. Iar cu punctele, în caz de nu ştii ce să faci, când aduni 15 îţi iei o bicicletă. Mişto, nu?

Citit 3237 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iunie 2017 18:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.