Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Turneul SoNoRo Conac "À la française" se apropie de final și ajunge în luna septembrie la Muzeul de Istorie "Teodor Cincu" din Tecuci, pe 13 septembrie, ora 19,00.
Fiecare dintre locurile alese pentru a găzdui concerte de muzică de cameră SoNoRo Conac se remarcă prin valoarea arhitecturală deosebită pe care o au, iar casa în stil baroc și neoclasic a politicienilor și filantropilor Anton și Teodor Cincu vine să completeze frumos galeria gazdelor acestui periplu.   
Programul concertului va conține piese de Gabriel Fauré, Ludwig van Beethoven, Gideon Klein, Franz Schubert și George Enescu, în interpretarea muzicienilor Daniel Rowland, vioară, Răzvan Popovici - violă și Justus Grimm, violoncel. 
Accesul la concertul SoNoRo Conac este gratuit și se face pe bază de invitație sau rezervare, în limita locurilor disponibile, la: rezervari
sonoro.ro sau 0723.289.695.

Citit 1150 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2019 19:40

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro