”Crăiasa zăpezilor” vine la Gulliver

”Crăiasa zăpezilor” vine la Gulliver
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cei mai mici dintre spectatori pot să-şi facă planuri pentru o nouă reîntâlnire cu lumea poveştilor de la Teatrul "Gulliver". Pe 12 ianuarie 2020, de la ora 10,30, sunt aşteptaţi la "Crăiasa zăpezilor", o încântătoare poveste clasică, îmbrăcată de Cristian şi Cristina Pepino în haine moderne. Atât de moderne, încât autorul muzicii spectacolului, compozitorul Dan Bălan, a declarat, la premieră: „Domnule, ăsta nu mai e teatru, este cinematograf!”. Într-adevăr, adăugând mijloacelor tehnice contemporane şi coloana sonoră, “Crăiasa zăpezilor” este o realizare care duce mai departe expresia teatrului de animaţie, dar rămâne, în acelaşi timp, un text adorabil de copilăresc.

Spectacolul a obţinut în anul 2007 Premiul pentru expresivitatea şi rafinamentul imaginii în arta animaţiei, în cadrul Festivalului Internaţional al Teatrului de Animaţie „Bucurii pentru copiii. Spectacole de colecţie”, organizat de Teatrul "Ţăndărică" din Bucureşti.

Tot în acelaşi an, spectacolul s-a bucurat de Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Marionete “Gulliver” din Galaţi.

Citit 981 ori Ultima modificare Joi, 02 Ianuarie 2020 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.