Două festivaluri dedicate lavandei, în acelaşi timp

Două festivaluri dedicate lavandei, în acelaşi timp
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sunt două locuri în care vă puteţi bucura de parfumul şi culoarea mov ale lavandei înflorite, în acest weekend. Fie la Tecuci, unde sunteţi aşteptaţi la minifestivalul "Hai-Hui pe Dealul Mov", fie pe Faleza din Galaţi, la "Lavanda Fest". 

La Tecuci, organizatorii vă aşteaptă cu 10.000 de metri pătraţi de valuri mov de floare. În cadrul acestui eveniment, care se va desfăşura în două reprize, între 24 şi 26 iunie, dar şi între 1-3 iulie, puteţi umbla cât vreţi hai-hui pe Dealul Mov, doar pentru suma modică de 15 lei, pentru care veţi primi un buchet de lavandă. Pe lângă plimbarea relaxantă în natură, picnic în mireasma florilor violet, fotografii făcute în decoruri vintage special amenajate, puteţi cumpăra și produse naturiste. Vor fi de vânzare săpunuri naturale, perne, săculeţi cu lavandă, zmeură, miere naturală, lumânări parfumate, ii ţesute la gherghef, dulciuri etc. Nici copiii nu vor fi neglijaţi. "Zânele, personaje de poveste, vor împrăştia magie, vor călători cu cei mici şi mari spre Tărâmul copilăriei, vor fi baloane de săpun, pictură pe faţă, ateliere creative.

Cei de la "Lavanda Fest" promit să amenajeze un lan de lavandă pe malul Dunării. Şi aici vor fi tarabe cu diferite produse naturiste sau handmade, dar şi evenimente dedicate celor mici: muzică live, pictură, olărit, spectacol de magie, imprimare 3D, dar şi spectacol de teatru de păpuşi în aer liber.

Citit 7175 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2022 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.